Endelig en løsning for din stivhet og smerte i nakken!

Velkommen til friheten fra kroniske nakkesmerter. Har du prøvd alt fra smertestillende til fysiske terapier uten hell? Vår Kontrastterapi-pakke kan være svaret du har søkt etter. Bli med tusenvis av fornøyde kunder som har tatt tilbake kontrollen over sine liv!

Hva er Kontrastterapi?

Kontrastterapi, også kjent som termoterapi, innebærer veksling mellom varme og kulde for å behandle muskelsmerter og betennelser. Denne metoden utnytter de beste egenskapene fra både varme- og kuldebehandlinger:

 • Kuldebehandling: Reduserer betennelse og bedøver smertefulle områder. Kulden hjelper med å minske blodsirkulasjonen lokalt, som reduserer hevelse og betennelse.
 • Varmebehandling: Fremmer blodsirkulasjon og muskelavslapping. Varmen øker blodstrømmen til området, som hjelper med å avslappe stramme muskler og lindre stivhet.

Fordeler med Kontrastterapi:

 1. Rask Smertelindring – Føl lettelse innen minutter.
 2. Forbedret sirkulasjon – Øker blodgjennomstrømningen for å fremme naturlig helbredelse.
 3. Redusert muskelstivhet – Lindrer effektivt stivhet og øker bevegeligheten.
 4. Langvarig effekt – Med regelmessig bruk kan det bidra til varige forbedringer.

Hvordan Bruke Kontrastterapi Hjemme:

For å oppnå maksimale fordeler med vår Kontrastterapi-pakke, anbefaler vi følgende protokoll:

 1. Start med kulde: Påfør en isgel fra pakken på det smertefulle området i 10 minutter.
 2. Bytt til varme: Påfør varmegelen og la den virke i 15-20 minutter.
 3. Gjenta: Veksle mellom varme og kulde for en komplett behandlingssyklus.

Erfaringene mine med kontrastterapi har fullstendig endret mine dager. Jeg kan nå fungere uten konstant smerte.

Kontrastterapi-pakken var en game changer. Den enkle bruken og de raske resultatene har gjort hverdagen min mye bedre.

Spesialtilbud:

Begrenset Tidstilbud! Bestill din Kontrastterapi-pakke i dag og få 346kr rabatt. Ikke vent, få tilbake livskvaliteten du fortjener. Du får med vår E-bok “Fra Stiv til Smidig”, bruk koden smidig24 etter at du har lagt til boken.

Bestill trygt og enkelt gjennom vårt sikre nettsted. Din tilfredshet er 100% garantert – eller pengene tilbake!

Hvem Kan Dra Nytte av Kontrastterapi?

Kontrastterapi er en effektiv behandlingsmetode som benytter seg av vekslende varme- og kuldebehandlinger for å fremme helbredelse og lindre smerte. Denne terapien kan være særlig gunstig for:

 • Idrettsutøvere: Perfekt for å redusere muskelsorehet etter intens trening og fremskynde restitusjon.
 • Personer med Kroniske Smerter: Effektiv for de som lider av tilstander som fibromyalgi, artritt, og vedvarende rygg- eller nakkesmerter.
 • Personer som nylig har opplevd Skader: Hjelper med å redusere hevelse og forbedre helingen etter forstuvninger eller belastningsskader.
 • Personer med Dårlig Sirkulasjon: Stimulerer blodsirkulasjonen, noe som er fordelaktig for de som sitter mye stille eller har sirkulasjonsutfordringer.
 • Post-operativ Restitusjon: Kan bidra til å minske post-operativ hevelse og støtte helingsprosessen.

Viktige Sikkerhetshensyn

Selv om kontrastterapi tilbyr mange fordeler, er det noen situasjoner hvor det bør utvises forsiktighet eller unngås helt:

 • Hudtilstander og Åpne Sår: Personer med hudinfeksjoner eller sensitiv hud bør unngå denne behandlingsformen.
 • Kroniske Tilstander som Forverres av Ekstreme Temperaturer: Inkludert Raynaud’s fenomen og visse typer perifer neuropati.
 • Kardiovaskulære Problemer: De med hjerte- eller blodkarproblemer bør rådføre seg med en lege, da ekstreme temperaturforandringer kan påvirke blodsirkulasjonen.

Din Helse og Sikkerhet er Prioritet

Før du begynner med kontrastterapi, anbefaler vi at du konsulterer med din lege eller en helsefaglig profesjonell for å sikre at denne behandlingen er trygg og egnet for din spesifikke helsetilstand.

Kontrastterapi kan være nøkkelen til et smertefritt liv og forbedret fysisk funksjon. Oppdag hvordan du kan integrere denne terapien i din daglige rutine ved å besøke våre produkt- og ressurssider.

Ønsker du mer?

For deg som søker det lille ekstra innen smertelindring og komfort, har vi den perfekte løsningen!

Vi vet at våre kunder fortjener det beste når det kommer til å håndtere smerte og stresse ned i en travel hverdag. Derfor har vi satt sammen en spesiell Komfortpakke som ikke bare lindrer dine smerter, men også omslutter deg i varig komfort og avslapning.

Nå kan du få både vårt anerkjente Shiatsu Massasjeapparat og WarmEmbrace Elektrisk Varmeteppe til en utrolig pris — og spare 500 kr!

Shiatsu Massasjeapparat

La vårt Shiatsu Massasjeapparat knekke opp spenninger og ømhet i nakken, ryggen og skuldrene. Med roterende massasjehoder som etterligner den beroligende effekten av en ekte shiatsu-massasje, er dette apparatet designet for å gi deg dyp avslapning og lindring fra muskelsmerter hjemme.

WarmEmbrace Elektrisk Varmeteppe

Nyt øyeblikkelig varme og trøst med vårt WarmEmbrace Elektrisk Varmeteppe. Perfekt for kjølige kvelder eller for de dagene kroppen trenger litt ekstra pleie. Det elektriske varmeteppet har justerbare varmeinnstillinger som gir deg skreddersydd varme for å lindre stivhet og fremme avslapning over hele kroppen.

Biofrost Relief Gel

Opplev umiddelbar lindring med Biofrost Relief Gel. Denne kraftfulle gelen reduserer raskt betennelse og smerte ved å kombinere kjølende og varmende effekter, ideell for bruk i kontrastterapi.

Varme- og Kuldegelpakker

Forsterk effekten med våre spesialdesignede varme- og kuldegelpakker. Disse gelpakkene er perfekte for å praktisere kontrastterapi hjemme, og hjelper med å forbedre sirkulasjonen og lindre muskel- og leddsmerter.

Din vei til bedre helse og velvære begynner her. Med vår Komfortpakke, kan du adressere både akutte og kroniske smerter, samtidig som du forbedrer din generelle komfort. Ikke gå glipp av muligheten til å forvandle din daglige velvære-rutine og spare stort.

Våre kunder forteller om fantastiske resultater – bli en av dem. Investér i Ultimate Komfortpakke, og føl forskjellen selv!